Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Az ország legjobb nyugdíjas állása

Október 10-én „munkába áll” az Alföld Gyöngye Hotel és Orosháza-Gyopárosfürdő alkalmazásában a szerencsés nyugdíjas pár, akik két héten keresztül értékelni fogják a régió adta kikapcsolódási lehetőségeket, attrakciókat.

A számos jelentkező közül legjobb pályamunka alapján kiválasztott nyertes házaspár 14 napon keresztül az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpontban száll meg, majd innen járja körbe Orosházát és térségét. Ez idő alatt kipróbálhatják Gyopárosfürdő minden szolgáltatását, gyógyászati kezeléseket kapnak problémáikra egy komplex terápiás csomag formájában, részt vesznek a Petőfi Művelődési Központ programjain és meglátogatják a nagyobb turisztikai látványosságokat is. Orosházán kívül ellátogatnak Szarvasra, Tótkomlósra, Kardoskútra, Békéscsabára és Szabadkígyósra. A programhoz igen sok szolgáltató is kapcsolódott, hiszen minden településen kipróbálják a helyi éttermeket, cukrászdákat a látványosságok megtekintése után, olykor sajtó és fotósok/videósok kíséretében.


Minden nap végén kezdődik az érdemi munka: blogbejegyzés formájában képekkel illusztrálva értékeli Ferenc és Veronika mindazt amit átéltek, így egy összefogó és komplex információhalmazzal találkozhat az olvasó, melyben megtudhatja:
Milyen az üdülés egy nyugdíjas szemével Békés megyében?

Közösségi oldalak
Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató |
2013-2018 © Service 4 You Hotel Management Kft.