Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Hírek, aktualitások, programok

Ezen túl Aqua Blue Hotel néven üzemel Hajdúszoboszló kedvelt szállodája
2018. szeptember 5.
Az Optimum Hotel Management hajdúszoboszlói szállodája Aqua Blue Hotel néven folytatja működését.
Nyereményjáték: Te mennyi fotót készítesz nyárON?
2018. augusztus 28.
Na ugye! Számtalan élmény, családi pillanat, program, jó hely, finom ételek, remek szállás...
2018. április 11.
Új névvel jelent meg a magyarországi szállodaüzemeltető cégek palettáján Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa. Az új név mögött sokéves szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik a Service 4 You-ból kiválva szeretnék egyrészt folytatni az eddig megkezdett magas színvonalú tevékenységüket, másrészt új szemléletet vinni a megszokások uralta piacra, új ötleteket adni a már meglévő szolgáltatásokhoz. Mindezt kiegészítve hotel célú ingatlanfejlesztésekkel.
2017. május 30.
A 2015 augusztusában megnyitott belvárosi szálloda nagy népszerűségnek örvend, ahogy kezd egyre jobban bekerülni a köztudatba.
2017. március 30.
Megnyílt a Garden Hotel Medical & Spa**** Debrecenben
2016. november 24.
A Service4You Hotel Management Company valamennyi üzemeltetett és menedzselt szállodája csatlakozott az "Európai Hulladékcsökkentési Hét" elnevezésű projekthez, melyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége támogat és bonyolít le hazánkban.
Events4you szállodák, ahol rendezvénye otthonra talál
2016. november 23.
Az Events4You oldalt azért hoztuk létre, hogy bemutathassuk a Service4You Hotel Management által menedzselt és üzemeltetett szállodákat, amelyek rendelkeznek rendezvény kapacitással.
2016. október 14.
Október 10-én „munkába áll” az Alföld Gyöngye Hotel és Orosháza-Gyopárosfürdő alkalmazásában a szerencsés nyugdíjas pár, akik két héten keresztül értékelni fogják a régió adta kikapcsolódási lehetőségeket, attrakciókat.
2016. október 3.
Kedves Követőink!
2016. szeptember 28.
Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Hotel közösen hirdeti meg „Az ország legjobb nyugdíjas állását“. A kiírás nyugdíjas pároknak szól.
2016. július 15.
A munkaerőhiány az idegenforgalmat és a vendéglátóipart is elérte. Pedig ez az egyik legnépszerűbb terület a fiatalok körében szakmaválasztáskor. Jelentős részük azonban inkább külföldön próbál szerencsét. Embert klónozni nyilván a magyar vállalkozások sem tudnak, ám vannak megoldások a munkaerőhiány gyors megoldására. A Vállalat+Vezető rovat, „Pay it forward” sorozatának negyedik része.
2016. június 30.
2016. június 17-én átadásra került a siófoki Hotel Móló*** a vendégek előtt.
2016. április 15.
Az Optimum Hotel tagjaként 2016. április 28-án nyit a zalakarosi Hotel Forrás***. A szálloda közvetlenül a zalakarosi Gránit Fürdő szomszédságában helyezkedik el, néhány perc sétára a városközponttól. Összesen 34 kétágyas pótágyazható szobával és 6 családi apartmannal áll a vendégek rendelkezésére!
Közösségi oldalak
Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató |
2013-2018 © Service 4 You Hotel Management Kft.